EĞİTİM ÇALIŞANLARINDAN HAK VE EMEK MÜCADELEMİZE BÜYÜK DESTEK

Genel Merkez Yöneticilerimizin 4-6 Şubat 2015 tarihlerinde Samsun, Amasya ve Tokat il ve ilçelerine yapmış oldukları ziyaretlerde hak ve emek mücadelemize eğitim çalışanlarının yanı sıra diğer iş kollarında çalışan kamu görevlileri de katılımlarıyla büyük destek verdiler.

Ziyaretlerde Genel Başkan Hanifi Gökçek'e, Genel Sekreter Ümit Şeref Yarıcı ve Genel Mali Sekreter Kadir Doğan eşlik etti.

4 Şubat 2015 Çarşamba günü Samsun'da çalışmalarına başlayan Genel Merkez yöneticileri sırasıyla; Ankara Üniversitesi Tömer Samsun Şube Müdürlüğü çalışanları, 19 Mayıs Üniversitesi Genel Sekreteri Doç.Dr. Talip Kahyaoğlu ve 19 Mayıs Üniversitesi personelini ziyaret etti. Daha sonra Meteoroloji 10.Bölge Müdürlüğü personelini ziyaret edildi.Genel Merkez Yöneticileri son olarak Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürü Osman Aydın'ı makamında ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi. Aynı günün akşamında sendikamızın Samsun İl Temsilciliği binasında iş kolları temsilcileri ile istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Genel Merkez Yöneticileri 5 Şubat 2015 Perşembe günü Samsun'dan Amasya'ya hareket etti. Amasya'da çalışmalarına Amasya Defterdarı Hanifi Eraslan ve Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin Güneş'i makamlarında ziyaret ederek başlayan Genel Merkez Yöneticileri okul ziyaretleri yaparak eğitim çalışanlarıyla da bir araya geldi. Yönetim Kurulu Üyeleri, Öğleden sonraki bölümde ise Taşova ve Erbaa'da çalışmalarını sürdürdü.
6 Şubat 2015 Cuma günü Vezirköprü ve Merzifon'a geçerek çalışmalarını sürdüren Yönetim Kurulu Üyeleri programlarını tamamlayarak Ankara'ya döndüler.




Eklenme : 07 Şubat 2015

Bu habere ekli dosya bulunmamaktadır

Facebook'ta Paylaş
Adres : Kültür Mahallesi Yüksel Caddesi No:28/9 Çankaya / ANKARA - Telefon : 0 312 231 2 231 - Faks : 0 312 231 2 231