HACETTEPE’DE TEMSİLCİLER VE ÜYELER BULUŞMASI

Eğitim Hak-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kadir Doğan, Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesinde temsilcilerimiz ve üyelerimizle bir araya geldi.
Beytepe Yerleşkesindeki buluşmada sendikamızın 2018 yılında gerçekleştirdiği çalışmalar ve etkinlikler hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Doğan, “Eğitim Hak-Sen siyasal ve ideolojik referanslardan uzak, kaynaklarını ve enerjisini sadece çalışanların hizmetine sunan yüzde yüz sivil bir sendikadır. Üyemiz olsun ya da olmasın tüm çalışanlara hizmet vermek için çabalıyoruz, projeler üretiyoruz. Çalışanların mali, özlük ve sosyal haklarının korunması ve geliştirilmesi için ter döküyoruz. Son yıllarda özellikle Hacettepe Üniversitesinde hep birlikte elde ettiğimiz kazanımlardan dolayı personelin sendikamıza ilgisi her geçen gün artmaktadır. Bizler bu ilgi ve teveccühü karşılıksız bırakmayacak, yetkili sendika olmak için canla başla hizmet edeceğiz.” Dedi.
Konfederasyonumuzun çalışmalarına da değinen Doğan, kamu çalışanlarının sesi ve vicdanı olan Haksen’in özellikle kısa adı Himer olan uygulamasından da söz etti. “Haksızlığa uğrayan, hakkı kısıtlanan, yasal mevzuatın yanlış uygulanması nedeniyle hak kaybına uğrayan tüm kamu çalışanlarına hakkını hangi yollardan araması gerektiği konusunda rehber olacak Haksen Haksızlık İzleme Merkezi Himer, tüm kamu çalışanlarının hizmetine sokulmuştur. Bu uygulama ile hep ilklerin öncüsü olan Haksen, bir ilke daha imza atmayı başarmıştır.” İfadelerini kullandı.
Sendikamız temsilcileri ve üyelerinin katılımıyla 2019 yılı çalışma programının da ele alındığı istişare toplantısı başarıyla sona erdi.
Eklenme : 02 Aralık 2018

Bu habere ekli dosya bulunmamaktadır

Facebook'ta Paylaş
Adres : Kültür Mahallesi Yüksel Caddesi No:28/9 Çankaya / ANKARA - Telefon : 0 312 231 2 231 - Faks : 0 312 231 2 231