YAZA MERHABA SANAT GÖSTERİLERİYLE BAŞLADI

Sendikamız Sanat Komisyonu tarafından düzenlen ve sunuculuğunu renkli anlatımıyla Zuhal Güloğlu’nun yaptığı Yaza Merhaba etkinliği, 17 Haziran Cuma günü saat 19.3o’da Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Konser Salonunda yapıldı.
Akademisyen sanatçıların canlı performanslarıyla doruğa çıktıkları gecede Akerdeon Dinletisi ile sahne alan Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlisi İvan Çelak büyük beğeni topladı. Ülkemizin önde gelen makyaj sanatçılarından birisi olan Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlisi Yeşim Arsoy’un Makyaj Slayt Gösterisi ile devam eden sanat gecesi, yine akademisyen sanatçıların viyolonsel ve piyano dinletisi ile devam etti.
Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Görevlisi Pınar Turan’ın viyolonsel dinletisine Başkent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Rauf Paşaoğlu piyano il eşlik etti. İzleyicilerin büyük keyif aldıkları gecede Türk Halk Müziği ve Azerbaycan Halk Müziklerini Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçısı Güner Erkan yorumlarken kendisine piyano ile Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Güler Demirova eşlik etti.
Canlı performansları ile izleyicilerin kalbinde taht kuran sanatçılara günün anısına düzenlenen teşekkür belgeleri onur konukları tarafından verildi.
Eklenme : 24 Temmuz 2012

Bu habere ait görsel bulunmamaktadır

Bu habere ekli dosya bulunmamaktadır

Facebook'ta Paylaş
Adres : Kültür Mahallesi Yüksel Caddesi No:28/9 Çankaya / ANKARA - Telefon : 0 312 231 2 231 - Faks : 0 312 231 2 231